Τσίπρας για διαγωνισμό ΚΕΔΕ: Συνεχίζεται το μπάχαλο με τις μάσκες -κουκούλες

«Διαγωνισμό μπάχαλο», χαρακτήρισε τον διαγωνισμό της ΚΕΔΕ για τις «μάσκες -κουκούλες» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Βουλή ο κ. Τσίπρας, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχατε τη δυνατότητα να στείλετε τα δικαιολογητικά στο Ελεγκτικό Συνέδριο», με αποτέλεσμα το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο να τονίζει πως θα συνεχίσει τον έλεγχο νομιμότητας του διαγωνισμού, όταν συμπληρωθεί ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. «Τέτοιο μπάχαλο το έχετε κάνει», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας είχε μιλήσει για διαγωνισμό για μπίζνες «φωτογράφησε»  συγκεκριμένο κατασκευαστή τον οποίο είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός διαγωνισμός είχε κατοχυρωθεί στην εταιρεία Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ συμφερόντων του κ. Χρήστου Χούμπαυλη, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη γαλλική βιομηχανία Dassault, η οποία κατασκευάζει τα αεροσκάφη Rafale! Ωστόσο, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί η εταιρεία παραιτήθηκε από τη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, και ο δεύτερος διαγωνισμός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ελεγκτικό Συνέχριο προς έγκριση, κατοχυρώθηκε κατά τα 3/4 σε μία εταιρεία.

Πρόκειται για την εταιρεία VERTICE AE, συμφερόντων της οικογένειας Σταθόπουλου, η οποία εμφανίζεται να παίρνει την μερίδα του λέοντος, δηλαδή, τα 1,9 εκατ. από τα συνολικά 2,5 εκατ. (3/4) του διαγωνισμού. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΑΧΑΛΟ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΑΣΚΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΕΔΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]