Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Τσιμέντωσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη (φωτο, βίντεο)

Τσιμέντο έριξαν άγνωστοι στις δενδροδόχους τεσσάρων δέντρων στην οδό Κεραμοπούλου στη συμβολή της με την πλατεία της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό, το οποίο κατήγγειλαν κάτοικοι στη Voria.gr, συνέβη το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο οδόστρωμα δίπλα στο πεζοδρόμιο υπάρχουν εμφανή τα ίχνη της δημιουργίας του μπετόν.

Οι ασυνείδητοι τσιμέντωσαν στην κυριολεξία τη βάση των δέντρων καλύπτοντας το χώμα στη βάση τους, καταστρέφοντας τον ζωτικό χώρο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με την καταγγελία ενημέρωσαν για το συμβάν και τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, δήλωσε στη Voria.gr, ότι η υπηρεσία θα επιληφθεί του ζητήματος και αύριο θα προχωρήσει στο σπάσιμο του μπετόν και θα αποκαταστήσει τις φθορές προκειμένου τα δέντρα να αναπνεύσουν ξανά.

Μάλιστα, ευχήθηκε με αφορμή την σημερινή ημέρα των Θεοφανείων «καλή φώτιση» στον κόσμο ώστε να μην προχωρά σε τέτοιους είδους απαράδεκτες ενέργειες.

Πηγή:voria.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!