Τρίπολη: Ο δήμος πληρώνει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος οικονομικά αδύνατων

Ο δήμος Τρίπολης αναλαμβάνει να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος σε οικονομικά αδύναμους δημότες του, που οφείλουν απλήρωτους λογαριασμούς και η ΔΕΗ έχει προβεί σε ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Την πρόταση αυτή υπέβαλε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στο δημοτικό συμβούλιο κι έλαβε τη σχετική έγκριση, λέγοντας, ότι «οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους πολίτες που έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση και δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν γιορτές οι Τριπολίτες χωρίς ρεύμα».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μετά την αποδοχή της πρότασης από το δημοτικό συμβούλιο έδωσε εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου να έρθει σε επαφή με την ΔΕΗ και να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία. Εξάλλου, με δηλώσεις του σημείωσε, ότι «παρόλο που τα έσοδα το 2014 θα μειωθούν για τον δήμο Τρίπολης κατά 2,2 εκατ. ευρώ, εμείς συντάξαμε τον προϋπολογισμό του δήμου, με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας».

O  δήμος Τρίπολης δεν προχώρησε σε αύξηση των δημοτικών τελών και στον προϋπολογισμό του 2014 έχει αυξήσει τις πιστώσεις, για τις κοινωνικές δομές. Ήδη ο δήμος λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, φαρμακείο και σύντομα ετοιμάζεται να λειτουργήσει κοινωνικό οδοντιατρείο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΕΥΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!