Τρία νέα κρούσματα κορωνοιού σε εργαζόμενους του δήμου Θεσ/νίκης

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 10 Αυγούστου 2020 - 15:34
  • Comments Off

Έγινε γνωστό ότι σε εργαζόμενους του δ. Θεσ/νίκης διαγνώστηκαν 3 νέα κρούσματα κορωνοιού.

Τα κρούσματα και τα 3 διαγνώστηκαν στον ίδιο χώρο, στις διοικητικές υπηρεσίες της καθαριότητας, που στεγάζονται στο χώρο του μηχανουργείου-ΣΜΑ. Τα δείγματα είχαν ληφθεί την Πέμπτη από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Είναι λογικό στους εργαζόμενους να υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι από τη διοίκηση του δήμου δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμη (τουλάχιστον ως το μεσημέρι της Δευτέρας), αν και γνώριζαν τα κρούσματα από την Κυριακή.

Καλούμε τις κρατικές υπηρεσίες και τη διοίκηση του δήμου να ενημερώσουν για ποιες ενέργειες έχουν κάνει και τι προτίθενται να πράξουν. Απαιτούμε την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Καλούμε τις άλλες παρατάξεις του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων σε άμεση συνεδρίαση. Γνωρίζουμε ότι οι μέρες είναι «δύσκολες» (επιδημία, άδειες), όμως και το θέμα είναι ιδιαίτερης σημασίας.

Γραμματεία της ΔΑΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!