Τουριστικός χάρτης από το Δήμο Καλαμάτας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
17
Νοέμβριος
Back

Τουριστικός χάρτης από το Δήμο Καλαμάτας

Νέο χάρτη εξέδωσε ο Δήμος Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και της περιοχής της.

Ο χάρτης περιλαμβάνει σχεδιάγραμμα της πόλης, των συνοικιών και των οδών της, όπου απεικονίζονται και οι λεωφορειακές γραμμές. Επισημαίνονται ακόμη όλα τα σημεία της πόλης που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες, από μνημεία και δημοτικούς χώρους στάθμευσης μέχρι ξενοδοχεία και χώρους αναψυχής.

Στο χάρτη προσδιορίζεται, αναφέρονται οι εκδηλώσεις τις οποίες ένας επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, ενώ προτείνονται προς επίσκεψη σημαντικά μνημεία της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής της νότιας Πελοποννήσου, καθώς και χώροι φυσικού κάλλους, με συνδυαστικές διαδρομές. Κυρίαρχη θέση καταλαμβάνουν τα ευεργετικά για την υγεία αγροδιατροφικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Καλαμάτας θα παρέχει το χάρτη δωρεάν μέσω του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης, καθώς και στο αεροδρόμιο και στα ξενοδοχεία της περιοχής. Στους φωτογράφους που παρεχώρησαν δωρεάν οπτικό υλικό το οποίο κοσμεί το χάρτη, απευθύνονται θερμές ευχαριστίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!