Τον δήμαρχο Τελ-Αβίβ υποδέχθηκε ο Καμίνης στον ΚΥΑΔΑ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, υποδέχθηκε τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ, κ. Ron Huldai, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Ο κ. Καμίνης ενημέρωσε τον δήμαρχο του Τελ Αβιβ για την κοινωνική δομή και τον τρόπο λειτουργίας της, που σήμερα ενισχύει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περισσότερες από 8.300 οικογένειες και μοναχικά άτομα στην Αθήνα.

Ο κ. Huldai έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που αναπτύσσει ο δήμος Αθηναίων, καθώς επίσης και για τη στρατηγική της πόλης της Αθήνας στη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες θέσεις εργασίας στην πρωτεύουσα.

Τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ συνόδευε η σύζυγός του, καθώς επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος του Tel Aviv Global & Tourismκ. Eytan Schwartz. Στη συνάντηση συμμετείχαν η διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών κυρία Μαρία Λογοθέτη και η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηνών κυρία Ελένη Κατσούλη.

kaminis tel aviv kyada

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΚΥΑΔΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΤΕΛ ΑΒΙΒ, RON HULDAI


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!