το-σωματείο-εργαζομένων-οτα-μεσσηνία-244948
ΔΗΜΟΙ | 18.04.2022 | 19:50

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας κατά του Δημάρχου Καλαμάτας για τις μετακινήσεις

Τις μετακινήσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων του Δήμου Καλαμάτας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας.

Η καταγγελία γίνεται με “αφορμή την πρόσφατη απόφαση του δημάρχου να προβεί για μια ακόμα φορά σε μετακινήσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων του δήμου, χωρίς να προκύπτουν από πουθενά επιβεβλημένες υπηρεσιακές ανάγκες”.

Το Δ.Σ. του σωματείου επισημαίνει ότι “η μετακίνηση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών έγινε αμέσως μετά την άρνησή της να υπογράψει προγραμματική σύμβαση, της οποίας το περιεχόμενο έχει κριθεί ως απορριπτέο, σύμφωνα με την 179/2022 απόφαση της Μείζονος Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μετά από προσφυγή της ΠΟΕ-ΟΤΑ”.

Επίσης, αναφέρει ότι “η προϊσταμένη του Τμήματος Προσόδων Περιουσίας και Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών μετακινήθηκε για μία ακόμα φορά σε άλλη Διεύθυνση, καθώς ως αρχαιότερη προϊσταμένη θα καταλάμβανε εκ του νόμου τη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης, όπου υπηρετούσε μέχρι την απόφαση”.