Τήνος: Δε θα βλέπει με… κιάλια τη Σύρο

Συνεχίζονται οι επαφές του δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με τους αρμοδίους για τη σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά (με το πλοίο «Ιθάκη». Ο δήμαρχος έχει θέση ως «κόκκινη γραμμή» το δρομολόγιο από Ραφήνα προς Τήνο και τον αποκλεισμό του νησιού από το διοικητικό κέντρο της περιφέρειας, τη Σύρο.

«Αυτό που είναι προς το παρόν ανακοινώσιμο, είναι ότι από την πρώτη Δεκέμβρη δεν πρόκειται η Τήνος να στερηθεί την άνω επικοινωνία (όπως ήταν προγραμματισμένο). Το πλοίο της γραμμής θα παραμείνει ως έχει και η Τήνος δεν θα περιοριστεί σε οπτική μόνο επαφή με το διοικητικό κέντρο του νομού, όπως προσπάθησαν κάποιοι να γίνει! Δεν σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα. Σημαίνει ότι η Τήνος είναι εδώ και αντιστέκεται. Αυτά επί του παρόντος. Για ό,τι νεώτερο θα υπάρξει υπεύθυνη και άμεση ενημέρωση από το Δήμο», σημειώνει στη δήλωσή του ο δήμαρχος.

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!