tην-υποψηφιότητα-του-για-το-δήμο-χαλανδ-596078
ΔΗΜΟΙ | 25.02.2019 | 18:43

Tην υποψηφιότητα του για το δήμο Χαλανδρίου ανακοίνωσε ο Γ. Κουράσης

Σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδυασμού «Χαλάνδρι σε Δράση» και του υποψήφιου Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γιώργου Κουράση.

Με έναν λόγο κατάθεση ψυχής, ο Γιώργος Κουράσης ανακοίνωσε, εκ νέου, την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Χαλανδρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδυασμού «Χαλάνδρι σε Δράση». Πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το χώρο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συγκεντρώθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Αίγλη για να τιμήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο και τον Συνδυασμό του.

Με πολύ θερμά λόγια εξέφρασαν την στήριξή τους και έπλεξαν το εγκώμιο του Γιώργου Κουράση άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης όπως ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και επί 4 τετραετίες Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, καθώς και η Βουλευτής Επικρατείας κυρία Νίκη Κεραμέως. Την στήριξή του στο Γιώργο Κουράση εξέφρασε, μέσω αντιπροσώπου, και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β.Τ. και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Θανάσης Ανδρεουλάκος, η Υποψήφια Βουλευτής Β. Τ. και πρώην Αντιδήμαρχος Ψυχικού κυρία Ζωή Ράπτη, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β.Τ. κ. Καρύδης Φώτης, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β.Τ. και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Γραφάκος Μανώλης, οι πρώην Δήμαρχοι Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης, Νέου Ψυχικού κ. Παντελής Χαροκόπος, Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Γιαννακόπουλος (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος), Γλυκών Νερών Λάμπρος Κασαγιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, ο Βασίλης Μαλλιάς εκπρόσωπος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Αλέξανδρου Μαλλιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Καυκάλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Κωστόπουλος. Επίσης, παρέστησαν οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κατσαγκόλης Ιωάννης, Μανίνα Ζανή, Αναγνωστοπούλου Μαργαρίτα, Γιάννης Σιδέρης, Ντάβαρης Ηλίας, Σπύρος Ευσταθόπουλος, Λουκία Κεφαλογιάννη, Ελένη Δανδουλάκη, ο καθηγητής Γεωθερμίας και Περιβάλλοντος στο ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιος Λέκκας.

Ακόμη, έστειλαν χαιρετισμό η Υποψήφια Βουλευτής κυρία Ιωάννα Καλαντζάκου και η Ευρωβουλευτής κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Φυσικά, έδωσαν το δυναμικό παρόν εκφράζοντας τη στήριξή τους και οι άνθρωποι του Γιώργου Κουράση που εκπροσωπούν τον Συνδυασμό «Χαλάνδρι σε Δράση» στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο οι κ.κ. Κώστας Αγγελής, Μιχάλης Κόσσυβας, Τάκης Λαμπρόπουλος, Ελένη Νιώτη.

Ο «τυχερός» της ημέρας αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά οι Χαλανδραίοι «New Oldies» που έδωσαν μια πολύ ευχάριστη νότα στην έναρξη της εκδήλωσης.

Εκτός από τις δεκάδες ευχές που δέχθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης για τη νίκη του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, εξίσου πολλές ήταν και οι ευχές για τη γέννηση των δίδυμων εγγονών του.

Η χρονιά ξεκίνησε ευοίωνα για τον Γιώργο Κουράση και όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχές για τη νίκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.