την-πρωτοχρονιάτικη-πίτα-έκοψε-ο-δήμο-732097
ΔΗΜΟΙ | 06.02.2020 | 15:27

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου .

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ανοίγοντας την εκδήλωση, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος 2020, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους υπαλλήλους των δημοτικών υπηρεσιών, για την καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών με τον βέλτιστο τρόπο και για τον ζήλο με τον οποίο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών και αποτελούν όπως χαρακτηριστικά είπε, τον βασικό κρίκο στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου.

Επίσης ευχαρίστησε του συνεργάτες του, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και τους Κοινοτικούς Συμβούλους για την υποδειγματική συνεργασία και το κλίμα ομόνοιας που επικρατεί που έχει σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται με επιτυχία η απαιτητική καθημερινότητα αλλά και να υλοποιούνται έργα και δράσεις προς όφελος των δημοτών.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος τόσο στους αιρετούς όσο και στο προσωπικό τόνισε ότι πρέπει να είναι πραγματικά περήφανοι τόσο για την αποτελεσματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών όσο και για το πλούσιο έργο που παράγεται σε κάθε γωνιά του Δήμου με μικρά και μεγάλα έργα που εκτελούνται.

Ο κ Ταταράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την αντιπολίτευση για την επικοδομητική της παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις.