Την Κυριακή η 59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Η 59η Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι.Ρέντη (Μπιχάκη 15) με διοργανωτές τον δήμο και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “ο Άγιος Παντελεήμων”.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, με αδιάλειπτη παρουσία στη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από το 1979, πραγματοποιεί ετησίως τουλάχιστον δύο οργανωμένες εθελοντικές αιμοδοσίες, στις οποίες παρατηρείται προσέλευση μεγάλου αριθμού εν δυνάμει αιμοδοτών με συγκέντρωση περίπου 300 μονάδων αίματος ανά χρόνο.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας έχει διάρκεια λίγων λεπτών της ώρας και οι εν δυνάμει αιμοδότες θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 χρόνων και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους. Από την τακτική εθελοντική προσφορά στις δράσεις αιμοδοσίας του Δήμου μπορούν να παίρνουν αίμα οι αιμοδότες, οι συγγενείς τους μέχρι πρώτο βαθμό συγγένειας, τα παιδιά του δήμου που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ εξαιρούνται οι προγραμματισμένες εγχειρήσεις βάσει νομοθεσίας.

Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι.Ρέντη
Μπιχάκη 15
Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
Ώρες διεξαγωγής αιμοδοσίας: 9:00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!