Την «έπεσαν» στον δήμαρχο Λάρισας για τους πρόσφυγες – Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο

Eντάσεις προκαλεί η δημιουργία καταυλισμού προσφύγων στη Λάρισα, με τους κατοίχους χωριού να διαμαρτύρονται έντονα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου Λαρισαίων για τις εξελίξεις στο προσφυγικό και τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην  περιοχή, το λόγο πήρε κάτοικος της Μάνδρας, του χωριού δίπλα στο οποίο θα κατασκευαστεί ο καταυλισμός, ο οποίος σε αρκετά υψηλούς τόνους κατηγόρησε το δήμαρχο ότι «ψεύδεται» και ότι γνώριζε εδώ και είκοσι ημέρες τις εξελίξεις αφού άτομα του δήμου «περιπολούσαν και κοιτούσαν πως θα μαζέψουν τα σκουπίδια στην περιοχή». «Δεν θέλουμε δολοφόνους στα σπίτια μας» ήταν η φράση που ακούστηκε και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο σώμα.

Ο κ. Καλογιάννης διέψευσε τα λεγόμενα του κατοίκου, για να εισπράξει την απάντηση «δεν τους θέλουμε στο χωριό μας, αν είναι να πας να μείνεις εσύ μαζί τους».

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διεκόπη με την προσδοκία να πέσουν οι τόνοι, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν άκρως αντίθετο: Οι φωνές και οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή και άλλων κατοίκων της περιοχής.

Πηγή: onlarissa.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!