Τιμητική πλακέτα σε υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τιμητική πλακέτα και έπαινο στον υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης και αθλητή Εμμανουήλ Αγγελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών-Βαρηκόων Ποδηλασίας, που διεξήχθη το 2019 στη Γκαζίαντεπ της Τουρκίας, απονεμήθηκε από το Δ.Θ. στο πλαίσιο της 3ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ιδιαίτερη τιμή και κυρίως ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο για την τιμητική διάκριση. Οφείλω όμως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου αλλά και στους χορηγούς που μου συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή στη δύσκολη προσπάθειά μου», δήλωσε συγκινημένος ο Εμμανουήλ Αγγελίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 45/3-2-2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απονεμήθηκαν  έπαινοι τιμής ένεκεν στον προπονητή εθνικής ομάδας ποδηλασίας κωφών Δημήτριο Κουρμπέτη και στην υπεύθυνη εθνικής ομάδας Ελένη Βελανοπούλου, για τη συμβολή τους στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!