Τη μείωση λογαριασμών ύδρευσης στο Αιτωλικό εισηγείται ο δήμαρχος Μεσολογγίου   - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
18
Μάι
Back

Τη μείωση λογαριασμών ύδρευσης στο Αιτωλικό εισηγείται ο δήμαρχος Μεσολογγίου  

Εισήγηση για υποβολή πρότασης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου κατέθεσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, η οποία αφορά την μείωση των λογαριασμών ύδρευσης της δημοτικής κοινότητας Αιτωλικού για το έτος 2014 κατά 50%.

Όπως σημείωσε κατά την εισήγησή του, η δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά, σεβόμενος τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, έκανε άμεσα όλες τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις προκειμένου ν αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η δημοτική κοινότητα του Αιτωλικού σχετικά με την   καταλληλότητα πόσιμου νερού. Παράλληλα, πραγματοποιούσε διαρκώς  αναγκαίες μετρήσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών από την Δ/νση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής.

Ωστόσο, έως την οριστική λύση και πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος της ύδρευσης του Αιτωλικού – όπως είπε ο Ν. Καραπάνος, οι δημότες δεν δύναται να επιβαρύνονται με χρεώσεις από την στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση των υπηρεσιών ύδρευσης. Παράλληλα, επιβαρύνονται επιπλέον από την αγορά εμφιαλωμένου πόσιμου νερού. Κατά συνέπεια, πέρα από το τεχνικό μέρος, η αναπροσαρμογή λογαριασμών μειωμένων κατά 50% αποτελεί δίκαιη αντιμετώπιση των πολιτών του Αιτωλικού.

Η εισήγηση του Δημάρχου, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!