Τι λέει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την πρόταση μετονομασίας σε Δήμο Μετεώρων

«Είναι ένα αίτημα ώριμο και επιτακτικό παράλληλα, πρόκειται για μια ονομασία που θα μπορούσε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο».

Αυτά αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, με αφορμή τη συνεδρίαση στις 22 Νοεμβρίου της Επιτροπής του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου μεταξύ των θεμάτων που θα εξετάσει, είναι και η αίτηση μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων.

Στη συνεδρίαση, θα παραστεί ο Δήμαρχος, ο οποίος καταλήγει με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Για λόγους γεωγραφικούς, ιστορικούς, πολιτισμικούς, αναπτυξιακούς, αλλά και λόγους αναγνωρισιμότητας, προτείνουμε το σημερινό Δήμο Καλαμπάκας να μετονομαστεί σε Δήμο Μετεώρων, με πρωτεύουσα την Καλαμπάκα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]