Θεσσαλονίκη:Σύσκεψη για την λειτουργία της αγοράς ενόψει εορτών

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα διοργανώνει σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, την Τρίτη 23 Απριλίου, στις 13.00μ.μ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βασ. Όλγας  198).

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο ΕΦΕΤ, το ΚΕΠΚΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης και Θεσσαλίας, οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι Θεσσαλονίκης, οι ιδιοκτήτες σφαγείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), εκπρόσωποι αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΓΟΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΣΧΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!