Θεσσαλονίκη: Στη μάχη για τον αποχιονισμό ο δήμος Καλαμαριάς – Κλειστά σχολεία

Από χθες μέχρι και σήμερα όλα τα συνεργεία του Δήμου και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι στο δρόμο για να διατηρηθούν οι κεντρικές οδοί του Δήμου και το βασικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής της Πολιτικής Προστασίας.

Τρεις φορτωτές, ένα πολυμηχάνημα με λεπίδα αποχιονισμού, ένα εκχιονιστικό με αλατοδιανομέα και λεπίδα, έξι φορτηγάκια για τα ευέλικτα συνεργεία  και μια υδροφόρα, έχουν μπει στη μάχη και δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν  ανοιχτές, καθώς επίσης  και οι λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες , Εφορία, ΕΛ.ΤΑ. αλλά και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Καλαμαριάς,  λειτουργούν σήμερα κανονικά.

Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και σήμερα,  οι υπηρεσίες του Δήμου και οι εργαζόμενοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια , για να κρατήσουν την Καλαμαριά, προσπελάσιμη και χωρίς προβλήματα.

Καθημερινά,  οι πολίτες της Καλαμαριάς μπορούν να προμηθεύονται  αλάτι για δική τους χρήση λόγω των καιρικών συνθηκών,  από το εργοτάξιο του Δήμου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Αιγαίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!