Θεσσαλονίκη: Συνέχεια στις... Κυριακές της αποξήλωσης πινακίδων - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
27
Οκτώβριος
Back

Θεσσαλονίκη: Συνέχεια στις… Κυριακές της αποξήλωσης πινακίδων

Συνεχίζονται οι καθαιρέσεις παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από κοινόχρηστους χώρους και κτίρια στο Ιστορικό Κέντρο, με τη συνεργασία των αρμόδιων τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της αισθητικής της πόλης.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 08:30 το πρωί ειδικά συνεργεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, θα προχωρήσουν στην αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και επιγραφών σε κτίριο της οδού Παύλου Μελά 13 – Τσιμισκή, σε κτίρια της οδού Τσιμισκή στους αριθμούς 64, 48, 135.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασίας «Καθαίρεση διαφημιστικών πινακίδων από κοινόχρηστους χώρους και κτήρια», αποξηλώθηκαν οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που ήταν τοποθετημένες στις όψεις των κτιρίων του μνημειακού άξονα της οδού Αριστοτέλους, και συγκεκριμένα σε κτίρια της οδού Αριστοτέλους στους αριθμούς 7, 7-9, 8.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!