Θεσσαλονίκη: Συνέδριο για την καταπολέμηση του trafficking στην περίοδο των έντονων μεταναστευτικών ροών

Συνέδριο με τίτλο «Η διυπηρεσιακή συνεργασία ως μοντέλο καταπολέμησης του trafficking στην περίοδο των έντονων μεταναστευτικών ροών» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο  Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1), από τις 9.30 έως τις 15.00.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ), σε συνεργασία με το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων (Γ.ΕΘ.ΕΙΣ.)  στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την υποστήριξη εν δυνάμει θυμάτων εμπορίας ανθρώπων στην περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει η παρουσίαση των νέων απαιτήσεων για την αποτελεσματική καταπολέμηση του φαινομένου του trafficking με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις έντονες μεταναστευτικές ροές και την επίδρασή τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, TRAFFICING


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!