Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη καθαριότητας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Συσσιτίου

Τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς επίσης είδη προσωρινής υγιεινής και καθαριότητας θα συγκεντρώσει το ερχόμενο Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στη συμβολή της Πλατείας Αριστοτέλους με την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν πολίτες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου.
«Καλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς να προσφέρουν άμεσα στήριξη στους ανθρώπους που πλήττονται από την οικονομική κρίση» δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 και το Κοινωνικό Συσσίτιο επί της οδού Ειρήνης 4

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!