Θεσσαλονίκη: σε λειτουργία το Κέντρο φύλαξης παιδιών

Άρχισε η λειτουργία του κέντρου απογευματινής φύλαξης παιδιών στον παιδικό σταθμό Πρασακάκη, στη Θεσσαλονίκη. Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου επί της οδού Πρασακάκη 6, από τις 15:30 έως και τις 21:30 και δέχεται παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών.

Για το χρονικό διάστημα έως 15 Ιανουαρίου 2010 η φιλοξενία των παιδιών στο Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών Πράσακακη είναι δωρεάν.
Όπως τόνισε, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αστέριος Δεληγιάννης, η απόφαση για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντάσσεται πιλοτικά, στα πλαίσια των προσπαθειών για τη βοήθεια προς τις εργαζόμενες μητέρες και την τόνωση της αγοράς της πόλης μας τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για τη φιλοξενία παιδιού απαιτείται πιστοποιητικό παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του, το οποίο θα προσκομίζεται ταυτόχρονα με την προσέλευση του παιδιού και η συμπλήρωση ενός εντύπου – αίτησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310-519979.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!