Θεσσαλονίκη: Με τη βούλα Τσίπρα υποψήφια δήμαρχος η Κατερίνα Νοτοπούλου

  • Απο stergios
  • 15 Δεκεμβρίου 2018 - 11:18
  • Comments Off

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή η Κατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μιλώντας για τους αυτοδιοικητικούς αγώνες που έρχονται, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω, ούτε τη Μακεδονία, ούτε τη Θεσσαλονίκη να ξαναπέσει στα χέρια των απόγονων του Παπαγεωργόπουλου και του Ψωμιάδη».

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της Πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο» σημείωσε, τονίζοντας πως «αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, η Θεσσαλονίκη δε θα γυρίσει πίσω. Η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω».

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Θεσσαλονίκης από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πολύ βαριά ιστορία και πολύτιμη κληρονομιά. Όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μια νέα Θεσσαλονίκη» τόνισε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και πρόσθεσε πως «η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη δυνατή, μια πόλη που έχει ψυχή από και στο εξής θα έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μια καλύτερη πόλη. Προχωράμε όλοι μαζί».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!