Θεσσαλονίκη: Λεύκωμα με τις ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας της πόλης θα εκδώσει ο δήμος

Λεύκωμα με τις ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας της πόλης και τίτλο «Success Stories Thessaloniki» θα εκδώσει ο κεντρικός δήμος.
Θα περιλαμβάνει περίπου 40 επιχειρήσεις, εδραιωμένες και καταξιωμένες, που δραστηριοποιούνται στην αγορά για τουλάχιστον 15 χρόνια, αλλά και πετυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις (startups).

Τις επιχειρήσεις επέλεξε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του δήμου Θεσσαλονίκης, του ΑΠΘ, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του εκδοτικού οίκου του λευκώματος.

Μέσα από τις σελίδες του λευκώματος οι αναγνώστες θα μπορούν να ξετυλίγουν το «κουβάρι» της επιτυχίας κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν επεσήμανε ότι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πρότυπο για τους νέους, αλλά και να τους δώσουν κίνητρο για να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα βραβεύσει τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στο λεύκωμα, σε εκδήλωση που θα γίνει τον Απρίλιο, οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό η έκδοση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΛΕΥΚΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]