Θεσσαλονίκη: υπεγράφη η σύμβαση για αναπλάσεις στην πόλη

Τη σύμβαση ανάθεσης έργου για την ανάπλαση και ανακατασκευή των πεζοδρόμιων σε ζωτικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης, προϋπολογισμού 1.700.000,00 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικών Έργων και Κυκλοφορίας Β. Δημητρίου.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες πλακοστρώσεων, κατασκευή διαβάσεων για άτομα με κινητικά προβλήματα, χώρους στάθμευσης, κ.α. στους εξής δρόμους : Ι. Δραγούμη, Ελ. Βενιζέλου, Κομνηνών, Δημοσθένους, Πλουτάρχου, Καρόλου Ντηλ, Αγίας Σοφίας, Βογατσικού, Μητροπολίτου Ιωσήφ, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μοργκεντάου, Στρατηγού Καλάρη, Δημητρίου Γούναρη, Παύλου Μελά, Εθνικής Αμύνης, Αλεξ. Σβώλου, Κούσκουρα, Π. Π. Γερμανού, Πλατεία Ιπποδρομίου, Νικηφόρου Φωκά, Ρωμανού, Γ. Λασσάνη, Απελού, Σπ. Λούη, Γρ. Παλαμά, Βύρωνος, Ρογκότη, Φιλ. Εταιρείας και Λώρη Μαργαρίτη.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, στόχος του έργου είναι η αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της Θεσσαλονίκης, η εξασφάλιση της άνετης κυκλοφορίας των πεζών και η διευκόλυνση της εμπορικής δραστηριότητας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!