Θεσσαλονίκη: Η «Πρωτοβουλία» συνεχίζει στη «γραμμή» Μπουτάρη - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Θεσσαλονίκη: Η «Πρωτοβουλία» συνεχίζει στη «γραμμή» Μπουτάρη

Η Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» συνεδρίασε σήμερα 30.11.18 με θέμα «Η πορεία προς τις Δημοτικές Εκλογές». Μετά από εισήγηση του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης, Γιάννη Μπουτάρη, ακολούθησε συζήτηση, η οποία κατέληξε στα εξής:

Η δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας» επιβεβαίωσε τη βούλησή της να συνεχίσει την πορεία που χάραξε ο Γιάννης Μπουτάρης και η παράταξη τα τελευταία χρόνια, με την κάθοδό της στις επερχόμενες εκλογές.

Προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η πορεία και να δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας των πολιτών που θα τη στηρίξει, απαιτούνται συγκλίσεις και συνεργασίες, πράγμα που επιπλέον επιβάλλει και ο νέος εκλογικός νόμος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Μπουτάρης καλεί την επόμενη εβδομάδα -σε τόπο και σε χρόνο που θα ανακοινωθούν άμεσα- συνάντηση εκπροσώπων των πολιτικών δυνάμεων, των δημοτικών παρατάξεων και της κοινωνίας των πολιτών της πόλης.

Στόχος είναι να επιτευχθεί η ευρεία συμπαράταξη όλων των προοδευτικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που ενδιαφέρονται να συνθέσουν τις διαφορετικές αλλά συγκλίνουσες προγραμματικές προτάσεις για μια ανοιχτή, εξωστρεφή και δημοκρατική Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!