Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
30
Ιούλιος
Back
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής

Ελεύθερος με τον περιορισμό της εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά από πολύωρη απολογία σε ανακριτή και Εισαγγελέα ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής. Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν επίσης ο λογιστής και η εφοριακός.

«Ήταν ένας αδόκητος τρόπος για τον οποίο λυπούνται πάρα πολύ οι δύο λογιστές για να εισπράξουν τη νόμιμη αμοιβή τους αλλά δεν είχε καμία σχέση με παθητική ή ενεργητική δωροδοκία πολλώ δε μάλλον με εκβίαση», είπε η συνήγορος του κ. Αβαρλή, προσθέτοντας ότι: «Τέθηκε μόνον ο πιο “απαλός” περιοριστικός όρος, εκείνος της απαγόρευσης εξόδου σε όλους. Θεωρώ το γεγονός ότι τέθηκε μόνο αυτός ο όρος, ως απόδειξη του ότι αναπτύξαμε με μεγάλη ευχέρεια τα επιχειρήματά μας και ο κ. ειδικός ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα, έβαλε την υπόθεση στα όρια που της αρμόζει. Δηλαδή έχει πια τεθεί το ζήτημα ότι είναι μια υπόθεση πολύ μικρότερη από αυτή που πίστευε ο καθένας στην αρχή», επισήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος και τα δύο ακόμη πρόσωπα κατηγορούνται ότι ζήτησαν «φακελάκι» από ιδιοκτήτη φαρμακείου για τη διευθέτηση οικονομικής του υπόθεσης.

Για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!