Θεσσαλονίκη: Διανομή λαδιού σε άπορες οικογένειες

Με τη διάθεση 5λιτρων συσκευασιών λαδιού σε 50 άπορες οικογένειες και οικονομικά αδύναμα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνεχίστηκε η δράση του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και των προγραμμάτων κοινωνικής παρέμβασης υπέρ των ευπαθών ομάδων.

Η πρώτη διανομή λαδιού για το 2017, έγινε δυνατή λόγω της ανταπόκρισης και της ευγενικής προσφοράς των μελών του ΚΑΠΗ και ιδιωτών, στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Αγάπης, στις 29 Δεκεμβρίου 2016.

Η δράση προβλέπεται να συνεχιστεί και καλούνται οι ιδιώτες, οι επιχειρήσεις, σύλλογοι ή μέλη του ΚΑΠΗ, που έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η συγκέντρωση λαδιού πραγματοποιείται στα γραφεία της Διοίκησης του ΚΑΠΗ, (Παπαρρηγοπούλου 7, τηλέφωνο 2310.550-989) και στο 6ο παράρτημα, (Στεφάνου Νούκα 10, τηλέφωνο 2310.314-324).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΠΗ, ΑΠΟΡΟΙ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΛΑΔΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!