Θεσσαλονίκη: Δέσμευση αντιδημάρχου για Πρωτοχρονιά χωρίς σκουπίδια

Τη δέσμευση ότι μέχρι την Τετάρτη, ή το αργότερο , την Πέμπτη θα έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και η πόλη θα κάνει Πρωτοχρονιά καθαρή έδωσε σήμερα ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Καζαντζίδης.

«Το Σαββατοκύριακο ήμασταν στους δρόμους. Επισκευάσαμε τα περισσότερα μικρά αυτοκίνητα και μαζέψαμε 1000 τόνους σκουπίδια. Μέχρι την Τετάρτη, το αργότερο την Πέμπτη θα έχουμε μαζέψει και τα υπόλοιπα», επεσήμανε ο κ. Καζαντζίδης.

Παράλληλα σημείωσε ότι, από τα 68 απορριμματοφόρα, τα 35 έχουν σοβαρές βλάβες και πρέπει να επισκευαστούν σε εξωτερικό συνεργείο καθώς το συνεργείο του Δήμου αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Από τα υπόλοιπα 25 που κινούνταν στους δρόμους, τα περισσότερα χρειάζονταν επιδιορθώσεις ενώ δεν υπήρχαν ανταλλακτικά ιδιαίτερα για τα μικρά οχήματα που μαζεύουν τα σκουπίδια από τους στενούς δρόμους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]