Θεσσαλονίκη: Αποχώρησε δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Μπουτάρη

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ελευθεριάδης αποχώρησε από την παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον ίδιο να δηλώνει ότι παραμένει ενεργός πολίτης, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στους δρόμους της πόλης, παρακολουθώντας τα κινήματα και συμπράττοντας με δράσεις που έχουν σαφή προσανατολισμό το κοινό καλό.

Στην επικριτική επιστολή που έστειλε στον κ. Μπουτάρη σημειώνει ότι η παράταξη «Πρωτοβουλία», που κέρδισε τις εκλογές του 2010 είχε μεν σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και κεντροαριστερή κατεύθυνση σημειώνοντας ωστόσο για το σήμερα: «H έννοια της συλλογικότητας στη λήψη των αποφάσεων χάθηκε. Η κοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε απείχε και απέχει από το πρόγραμμα της παράταξης. Η ιδεολογική ταυτότητα της παράταξης εξαερώθηκε και στη θέση της υιοθετήθηκαν προσωπικές πολιτικές και πρακτικές που δεν συμφωνούν με την αφετηρία του ονείρου που είχαμε για την πόλη».

Μιλάει ακόμα για σχέση Μνημονίου- «Πρωτοβουλίας», την οποία χαρακτηρίζει «σχέση σιωπής» και τονίζει πως δεν εξετάστηκε ουσιαστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας της παράταξης με συγγενείς ιδεολογικά χώρους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]