Θεσσαλονίκη: Αναμέτρηση μετάξυ Χριστουγεννιάτικου και «δέντρου της ακρίβειας»

To Χριστουγεννιάτικο με το «δέντρο της ακρίβειας» ήρθαν αντιμέτωπα απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της 10ης «Γιορτής των Αγγέλων» που διοργάνωσε ο δήμος ενόψει των Χριστουγέννων.

Από τη μια πλευρά ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στην πλατεία Αριστοτέλους φωταγώγησε τα 80.000 λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 22 μέτρων και από την άλλη λίγο πιο μακριά στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μητροπόλεως, μέλη των «Επιτροπών Ακρίβεια-Stop», ανάρτησαν πανό με «το δέντρο της ακρίβειας», για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και την γενικότερη οικονομική κατάσταση.

Στην εκδήλωση (του δήμου και όχι αυτή κατά της ακρίβειας) συμμετείχαν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Ζίνα Αρβανιτίδη και η Σαββερία Μαργιολά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!