Θεσ/νίκη: «Αυλαία» στα θερινά μαθήματα του δήμου

Με την καθιερωμένη «τελετή λήξης», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00, στον εξωτερικό αμφιθέατρο του δημαρχείου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για την «Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών  των Σχολείων, για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2012».

Στην διάρκεια της «Τελετή Λήξης» όλοι οι μαθητές της Δημιουργικής Απασχόλησης θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους που πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια του «προγράμματος» καθώς και θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά και παραδοσιακούς χορούς.

Το «πρόγραμμα» «Δημιουργική Απασχόληση»  προσφέρεται δωρεάν και αποτελεί κοινωνική προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης προς τους δημότες, καθώς εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες, τις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, καθώς και τις οικογένειες με παιδιά με «Ειδικές Ανάγκες-ΑΜΕΑ». Επίσης, προσφέρει εργασία σε αδιόριστους νέους εκπαιδευτικούς, αλλά και την χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων τους.

Με την ευχή «Καλή νέα σχολική χρονιά» ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη φετινή «Δημιουργική Απασχόληση» και κυρίως προς τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και προς τους εκπαιδευτικούς που συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]