Θεσ/νικη: Αισιόδοξοι Γκιουλέκας, Μπουτάρης

Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών για την αυτοδιοίκηση εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι για τον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δήλωσε ότι λόγω του νόμου που ίσχυσε σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία δεν έγινε εποικοδομητικός διάλογος για τις τοπικές κοινωνίες. «Σε κάθε περίπτωση», τόνισε, «σήμερα στέλνουμε ένα μήνυμα: με τη συμμετοχή μας εμείς οι Θεσσαλονικείς παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας. Και στέλνουμε και ένα άλλο μήνυμα ότι όσοι προσπάθησαν να διχάσουν και όσοι προσπάθησαν να στείλουν μηνύματα αμφίρροπα και αμφίβολα, θα πάρουν σήμερα την απάντησή τους. Ενωμένη η Θεσσαλονίκη απαντά σε όλα αυτά που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες. Όποιος δίνει μάχες επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για μας».

Ο υποψήφιος της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» που έχει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι σήμερα ψηφίζουμε για την επόμενη γενιά και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. «Πιστεύω ότι σήμερα, έτσι όπως ξημέρωσε μια καλή μέρα, θα είναι μέρα σημαδιακή για τη Θεσσαλονίκη Το νερό άρχισε να κυλάει στο αυλάκι και γίνεται ένα ποτάμι που δεν γυρνάει πίσω. Και πρέπει σήμερα όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη να γυρίσει επιτέλους σελίδα η Θεσσαλονίκη για να έχουμε μια ανάσα ζωής για αυτά τα παιδιά. Αυτά είναι που μετράνε. Εμείς τα κάναμε να μην πω τι. Τώρα πια ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η πόλη και είναι ώριμη, είναι έτοιμη. Το περιμένει. Καλή ψήφο σε όλους και καλή τύχη για την πόλη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος από τον συνδυασμό «Ενεργοί πολίτες – Οικολογία στην πράξη» Χρήστος Μάτης τόνισε: «Ανίκανες τοπικές διοικήσεις και διάφορες κεντρικές κυβερνήσεις έκαναν τη ζωή μας στην πόλη αβίωτη. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται σήμερα πράσινες λύσεις για να μπορέσει να γίνει μια πόλη για μας και όχι για τα συμφέροντα των λίγων. Ξεκινάμε με την ψήφο μας σήμερα».

Πηγή: ΑΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!