«Θέλεις σεξ; Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα»: Η «Eleni Patra Cexy» πουλάει υπηρεσίες μέσω Facebook

Είναι η… «Eleni Patra Cexy» και κάνει θραύση στο χώρο του ίντερνετ με τις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και την προκλητικότητά της. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για καλοστημένη δουλειά που αφορά σε πορνεία η οποία λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο στην Πάτρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή… Ενώ η πελατεία λέγεται πως επεκτείνεται μέσω του facebook και σε γειτονικούς νομούς, καθώς ενδιαφέρον εκδηλώνεται τόσο από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όσο όμως και από την Ηλεία.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η «σέξι Ελένη» δεν είναι μία νεαρή η οποία δημιούργησε ένα προφίλ στο facebook και πήρε έτσι ξαφνικά την απόφαση να προκαλέσει τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας τολμηρές φωτογραφίες της και αποκαλύπτοντας τα απόκρυφά της σημεία. Αντιθέτως, αστυνομικές πηγές υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ομάδα που προωθεί νεαρές αλλοδαπές στην πορνεία και μέσα και από το εν λόγω προφίλ στο facebook διαπιστώνεται το ενδιαφέρον των εν δυνάμει πελατών και κανονίζονται οι τιμές και τα ραντεβού.

Γι’ αυτό και στον τοίχο της η «Eleni Patra Cexy» δημοσιεύει συνεχώς την ομάδα η οποία έχει τίτλο: «Θέλεις σεξ; Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα». Όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει εκεί και πληροφορείται όλες τις λεπτομέρειες, αφού βέβαια παρουσιάσει τα στοιχεία του και οι «απέναντι» χρήστες βεβαιωθούν για το αν είναι όντως ενδιαφερόμενος ή κάποιος αστυνομικός. Φυσικά ακόμα και να μην εγγραφεί κάποιος σε αυτή την ομάδα, πάλι υπάρχει τρόπος να κανονιστεί η συνάντηση και να συμφωνηθεί η τιμή των προσφερομένων ερωτικών υπηρεσιών. Μέσα από το chat στο οποίο απαντά σχεδόν πάντα κάποιος. Απλώς σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα εξελίσσονται με περισσότερο δισταγμό και άρα με μεγαλύτερη καθυστέρηση Διαλέγεις από… πληθώρα κοριτσιών!

Κι αν επισκεφθεί κάποιος τον φάκελο των φωτογραφιών του συγκεκριμένου προφίλ θα έρθει αντιμέτωπος με σειρά φωτογραφιών που αφορούν σε διαφορετικά κορίτσια. Ορισμένα από τις φωτογραφίες είναι ολοφάνερο πως είναι κλεμμένες από το ίντερνετ. Όμως ορισμένες άλλες ανήκουν στα εκδιδόμενα κορίτσια που διαμένουν κάπου στην ευρύτερη περιοχή. Και αφού αντιληφθείς ποιες είναι οι αληθινές φωτογραφίες βλέπεις ποιες σου κινούν περισσότερο το ενδιαφέρον και ζητάς αυτό που θες…

ΠΗΓΗ: dete.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, FACEBOOK, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΣΕΞ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!