Θα ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό το νοσοκομείο της Θήβας

Το Νοσοκομείο της Θήβας οχι μόνο θα συνεχίσει να λειτουργεί στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο αλλα θα ενισχυθεί και με επιπλέον γιατρους, τόνισε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θηβαίων Σπύρο Νικολάου και τους βουλευτές του Νομού Ευ.Μπασιάκο  και Γιάννη  Σταθά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επίσημη ενημέρωση, δια στόματος Υπουργού, σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί το Υπουργείο, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Θηβών, κυρίως λόγω της έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού, που δικαιολογημένα έχει ανησυχήσει τους κατοίκους όλης της περιοχής.

Ο Υπουργός Υγείας, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι το Νοσοκομείο της Θήβας θα συνεχίσει να λειτουργεί στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και δεσμεύτηκε για άμεση πρόσληψη δύο επικουρικών ιατρών, ενός μικροβιολόγου και ενός παθολόγου και σε επόμενη φάση ενίσχυση του Νοσοκομείου της Θήβας με δύο ακόμα επικουρικούς ιατρούς (χειρούργο και ακτινολόγο). Ενημέρωσε επίσης ότι σε πολύ σύντομο χρονικά διάστημα θα τοποθετηθεί στο Γ.Ν. Θηβών αναπληρωτής διοικητής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ


Αφήστε μια απάντηση