Τέσσερα έργα για την αξιοποίηση του Ελαιώνα σε συνεργασία των Δήμων Αιγάλεω – Αθηναίων

 Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια της στρατηγικής του, για δημιουργία διαδημοτικών συνεργασιών, προχώρησε σε Μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Αθηναίων, για την από κοινού αξιοποίηση των ακινήτων ιδιοκτησίας τους στην περιοχή του Ελαιώνα. Το κείμενο υπέγραψαν οι Δήμαρχοι Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, στο Δημαρχείο της Αθήνας (πλατεία Κοτζιά), στις 26/2/2016.

Κατά τη συνεργασία θα εξετασθούν προτάσεις και λύσεις, για την από κοινού στέγαση και υποστήριξη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών των δύο δήμων, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Οι χώροι που θα κριθούν ως πλέον κατάλληλοι θα χρησιμοποιηθούν  για την εγκατάσταση:

  1. Συνεργείου Οχημάτων
  2. Πλυντηρίου Οχημάτων
  3. Χώρου Στάθμευσης Οχημάτων &
  4. Αποθηκών και Γραφείων Διοίκησης

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Αθηναίων και Αιγάλεω κ.κ Ανδρέα Βαρελά και Νίκου Νικητάκη και των Γενικών Γραμματέων των δύο Δήμων κ. Λευτέρη Καστανάκη και κας Αγγελικής Βλάχου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΛΑΙΩΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!