Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση χρεών προς το Δήμο Μεγαρέων

Στις 26 Μαϊου 2015 λήγει η προθεσμία για ρύθμιση των χρεών προς το Δήμο Μεγαρέων. Αρα υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να κερδίσουν από τη διαγραφή  προσαυξήσεων και  τόκων.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα Οικονομικά του Δήμου κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης διευκρινίζει ότι:

« Στο πλαίσιο του Νόμου 4321/2015 ήδη έχει ανακοινωθεί από το Δήμο Μεγαρέων η ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως και την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής σχετικής αιτήσεως προς το Δήμο Μεγαρέων που είναι η 26η Μαϊου 2015.

Στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των οφειλών συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γής σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν.1337/1983.

Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν ΕΦΑΠΑΞ με ΠΛΗΡΗ απαλλαγή προσαυξήσεων και τόκων ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης είναι τα είκοσι (20) ευρώ.»

Ο κ Πολυχρόνης επισημαίνει ότι:

« Η συγκεκριμένη ρύθμιση προβλέπει σπουδαία ευεργετήματα και οφέλη προς τους δημότες (απαλλαγή προσαυξήσεων, 100 δόσεις, ελάχιστη καταβολή 20 Ευρώ, χορήγηση Ταμειακής Ενημερότητας καθ’ όλη την διάρκεια, που θα βρίσκεται σε ισχύ και θα λειτουργεί στο Δήμο Γραφείο Πληροφόρησης των ενδιαφερομένων (αρμόδια Υπάλληλος

Κα Φωτεινή Λουκα Τηλ: 22960 81909.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!