Τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας ο δήμαρχος Κηφισιάς - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας ο δήμαρχος Κηφισιάς

Στους κόλπους της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας ως τακτικό μέλος, έγινε δεκτός με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Σε ειδική συνεδρία της Α.ΑΚ.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, ο Πρόεδρο της Ακαδημίας παρέδωσε στο Δήμαρχο, Δίπλωμα και ειδικό σήμα της Ακαδημίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μίλησε για την αγάπη του στην Αεροπορική Ιδέα που άλλωστε γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θαυμασμό και την αγάπη του για τους «Ικάρους μας» όλων των εποχών. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Πτέραρχο ε.α. κ. Νόκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος για την τιμή που του έγινε.

Η Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδος, ιδρύθηκε από εν ενεργεία και απόστρατους Ανώτερους και Ανώτατους αξιωματικούς της Αεροπορίας και άλλες επιστημονικές προσωπικότητες  με σκοπό τη διάδοση της Αεροπορικής, Αεροδιαστημικής και Αεραθλητικής Ιδέας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!