Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στους δήμους της Ηλείας

Ανανέωση στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας, όπου μετά τις δημαιρεσίες που προβλέπει ο «Καλλικράτης», μέχρι τις 31/08/2012, στο «τιμόνι» του Σώματος θα είναι ο Απόστολος Λιώσης που εξελέγη πρόεδρος. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας (παράταξη Κότσυφα) και γραμματέας η Βασιλική Λάβδα (παράταξη Λυμπέρη). Αρνητική στάση και λευκό σε όλη τη διαδικασία ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο εκπρόσωπός της Άγγελος Κολόσακας.

Στους υπόλοιπους δήμους της Ηλείας:

Στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Βασίλης Τσιρίκος όπως και ο αντιπρόεδρος Διονύσης Μάλλιαρης και ο γραμματέας ο Δημήτρης Βραχνής.

Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, παρέμεινε ο ίδιος πρόεδρος άλλαξαν ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας. Έτσι τον πρόεδρο Θεόδωρο Παπαηλιού πλαισιώνουν η αντιπρόεδρος Μαρία Πατσή (παράταξη Δρακόπουλου) και ο γραμματέας Πανάγος Παντελάκος (επικεφαλής παράταξης).

Στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, άλλαξαν όλες οι θέσεις του προεδρείου. Στη θέση του απερχόμενου προέδρου Θανάση Σκουμπούρη, αναλαμβάνει καθήκοντα ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Βασίλης Διαμαντόπουλος. Τον πλαισιώνουν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τουρής (πρώην γραμματέας) και ο γραμματέας Γιώργος Χατζόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος).

Στο Δήμο Ζαχάρως, το προεδρείο παρέμεινε το ίδιο. Πρόεδρος ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, αντιπρόεδρος το Γιώργος Ζάγκος και γραμματέας ο Μιλτιάδης Ψαρρός.

Στο Δήμο Πηνειού, άλλαξαν τα δύο από τα τρία πρόσωπα. Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Λούρμπας, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κολοκατίνης και γραμματέας συνεχίζει η Παναγιώτα Γεωργοπούλου.

Με πληροφορίες από ilialive.gr

Για τις δημαιρεσίες και το αλαλούμ που επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου, εδώ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!