Συνέδριο ΚΕΔΕ μόνο για εμβολιασμένους –“Face control”
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back
Συνέδριο ΚΕΔΕ μόνο για εμβολιασμένους –“Face control” από ιδιωτική εταιρεία

Συνέδριο ΚΕΔΕ μόνο για εμβολιασμένους –“Face control” από ιδιωτική εταιρεία

Μόνο εμβολιασμένοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), στις 14- 16 Οκτωβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης «στον χώρο δεν θα μπουν ανεμβολίαστοι ούτε παρατηρητές. Θα είναι αυστηρά έως 700 άτομα, μεταξύ των οποίων μέλη της Γενικής Συνέλευσης, μέλη των διοικήσεων  των ΠΕΔ, του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και δημοσιογράφοι», συμπλήρωσε.

Παράλληλα ο κ. Καραγιάννης τόνισε ότι θα υπάρχει “face control” από ιδιωτική  εταιρεία και στελέχη της Hellexpo, οι οποίοι θα ελέγχουν ποιοι έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο Βελλίδειο.

Υπενθυμίζεται ότι προ εφταμήνου είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για αιρετούς που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ., Παπαστεργίου να τους στηρίζει, κάνοντας λόγο για “κανιβαλισμό των ΜΜΕ”!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!