Συνεχίζεται το έργο “Ανύψωση φρεατίων αποχέτευσης σε οδούς του Δ. Κηφισιάς” (φωτο)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εκτέλεση του έργου “Ανύψωση φρεατίων αγωγών αποχέτευσης σε οδούς του Δήμου Κηφισιάς” βάσει μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας .
Στόχος του έργου είναι η ανύψωση της στάθμης φρεατίων ομβρίων και ακαθάρτων, τα οποία έχουν διαπιστωθεί σε χαμηλότερο υψόμετρο σε σχέση με αυτό του οδοστρώματος ή του πεζοδρομίου.
Με την ανύψωση των φρεατίων επιτυγχάνεται η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πεζών.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υποδομών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Σταύρος Ζαπάντης δήλωσε: «Ο Δήμος μας καθώς βρίσκεται ανάμεσα στην Πεντέλη και τον Κηφισό ποταμό διαθέτει πολλά φρεάτια ομβρίων και ακαθάρτων. Όταν πραγματοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης περιμετρικά των φρεατίων υψώνεται η στάθμη της ασφάλτου ενώ το φρεάτιο παραμένει σε σταθερό ύψος με αποτέλεσμα να δημιουργείται υψομετρική διαφορά, ανάμεσα στο δρόμο και το φρεάτιο. Στο συγκεκριμένο έργο ανύψωσης φρεατίων η στάθμη του δρόμου ευθυγραμμίζεται με το ύψος των φρεατίων για να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΟ, ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΝΥΨΩΣΗ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!