Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας: Κινητοποίηση για το εργοστασίου παρασκευής SRF - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
14
Αύγουστος
Back

Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας: Κινητοποίηση για το εργοστασίου παρασκευής SRF

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καλεί «τους εργαζόμενους, αλλά και όλους τους  δημότες της πόλης σε κινητοποίηση την Δευτέρα 11 Μαίου στις 6 το απόγευμα  έξω από το Δημαρχείο Βόλου για να εναντιωθούμε και να αποτρέψουμε τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Βόλου που θέλει, εν μέσω πανδημίας, να φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το σοβαρότατο θέμα, αυτό, της δημιουργίας εργοστασίου παρασκευής SRF ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο την καρκινογόνα καύση σκουπιδιών».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «πρόκειται για μια ύπουλη κίνηση που στη δύσκολη αυτή περίοδο για την υγεία όλων μας, με την πανδημία του κορωνοιου   να σαρώνει,  ο Δήμαρχος Βόλου φέρνει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ζήτημα της δημιουργίας εργοστασίου SRF και στρέφεται ενάντια σε όλο το λαό της περιοχής που εκφράστηκε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της πόλης μας απαιτώντας:

– ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΕΤ,

– ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ SRF/RDF ΣΤΟ ΒΟΛΟ.  ΄

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά  ότι Δημοτική Αρχή, Περιφέρεια Θεσσαλίας και Κυβερνήσεις είναι συνένοχοι στο έγκλημα ενάντια στη ζωή και την υγεία των κατοίκων της πόλης, με μοναδικό σκοπό  να εξασφαλίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους και όλους τους δημότες σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο Βόλου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!