συνδικάτο-οτα-κατά-διοικητή-σεπε-δεν-μ-1122978
ΔΗΜΟΙ | 27.01.2023 | 15:42

Συνδικάτο ΟΤΑ κατά Διοικητή ΣΕΠΕ: Δεν μας δέχτηκε για τα εργατικά ατυχήματα, γιατί διακοσμεί τα νέα γραφεία!

Τα εργατικά ατυχήματα στους δήμους διαδέχονται το ένα, το άλλο. Εργαζόμενοι σακατεύονται και χάνουν τη ζωή τους. Δήμαρχοι σύμφωνα με καταγγελίες επιβάλλουν σχέσεις «μαύρης» εργασίας… Αλλά μπροστά σε αυτή την τραγική πραγματικότητα, ο Διοικητής του ΣΕΠΕ αρνείται να συναντήσει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για να ακούσει τα προβλήματα και τις παρατυπίες στους χώρους δουλειάς, γιατί ανακαινίζει τα γραφεία της «Ανεξάρτητης Αρχής»!!!

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συνδικάτο ΟΤΑ στο αίτημα τους για συνάντηση, έλαβαν απάντηση από το ΣΕΠΕ ότι: «Ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ:

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα οι συνθήκες στα αμαξοστάσια παραμένουν άθλιες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ζήτησε συνάντηση με τον Διοικητή του ΣΕΠΕ για την ερχομένη Τρίτη στις 31 Ιανουαρίου.

Η απάντηση που πήραμε από τη γραμματεία ήταν ότι «Ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

Καταγγέλλουμε τη στάση του. Για τον Διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς. Να τον χαίρονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους. Προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες τουυ.

Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του.