Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

O υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, συναντήθηκε το απόγευμα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο δημαρχείο της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα και σε συνέχεια της ευρείας σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα το μεσημέρι στο ΥΜΑΘ με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το κτιριακό πρόβλημα των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και να ανταλλάξω απόψεις μαζί του σχετικά με έναν σημαντικό σχεδιασμό παρεμβάσεων στη Θεσσαλονίκη. Και η αλήθεια είναι ότι με την παρουσία του κ. Ζέρβα υπάρχει ένα σοβαρό σχέδιο συγκεκριμένων παρεμβάσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης, τονίζοντας: «Είναι ευτυχής συγκυρία αυτήν την περίοδο άνθρωποι που μπορούν να βλέπουν με ευρύτητα πνεύματος τις σοβαρές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνονται στον αστικό ιστό της πόλης να μπορούν να ηγούνται μιας προσπάθειας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα φέρει αποτελέσματα».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει με την απαραίτητη δύναμη και διάθεση, οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική ή ανανεωτική προσπάθεια γίνεται σε όλους τους δήμους της χώρας».

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θέλει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και στον χώρο της Δικαιοσύνης και στον χώρο της Υγείας», επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας συγχρόνως για τον σχεδιασμό του Δήμου να προχωρήσει στην ανάπλαση της περιοχής πέριξ των Δικαστηρίων.

Πέραν των ζητημάτων που αφορούν στο Δικαστικό Μέγαρο και στον χώρο της Δικαιοσύνης, οι κύριοι Ζέρβας και Τσιάρας συζήτησαν και για σειρά άλλων θεμάτων της πόλης. «Πρέπει να έχουμε έναν κοινό βηματισμό, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ώστε όσα είναι αναγκαία για την πόλη να γίνουν με γρήγορος ρυθμούς», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΖΕΡΒΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!