Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου με τον Καθηγητή Γιώργο Τσακίρη για τα αντιπλημμυρικά
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου με τον Καθηγητή Γιώργο Τσακίρη για τα αντιπλημμυρικά

Συνάντηση για θέματα αντιπλημμυρικής προστασίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7/9 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με το συμπολίτη μας κ.Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος είναι Ομότιμος Καθηγητής του ΕΜΠ (Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων, Τομέας Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης) και ειδικός με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα φυσικών καταστροφών και πολιτικής προστασίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών Γιάννης Φωτάκης, ο Καθηγητής μετέφερε την εμπειρία του από αντίστοιχες υποθέσεις φυσικών καταστροφών σε άλλες περιοχές, στις οποίες έχει συμβάλλει προτείνοντας λύσεις και παρεμβάσεις αντιμετώπισης στα επικίνδυνα σημεία (ενδεικτικά κατασκευή μικρών φραγμάτων ελέγχου στις κοίτες, ανακατασκευή τεχνικών έργων και τοπικές βελτιώσεις κλπ).

Ο κ.Τσακίρης δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει με όποιο τρόπο του ζητηθεί το Δήμο Διονύσου στην προσπάθειά του να θωρακιστεί απέναντι στα αντιπλημμυρικά φαινόμενα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!