Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το Λευτέρη Αυγενάκη

Επίσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκο, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη αθλητικών υποδομών και δράσεων στο Μαρούσι. Ιδιαιτέρως έγινε αναφορά στη χρηματοδότηση κατασκευής νέων αθλητικών χώρων αλλά και τον εκσυγχρονισμό / μετασχηματισμό υφιστάμενων, προκειμένου να φιλοξενούν περισσότερες δραστηριότητες και ανεξάρτητα με τις κλιματικές συνθήκες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά το πέρας της συνάντησης και τη διατυπωμένη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με την επιτακτική ανάγκη για αθλητική αναβάθμιση της πόλης του Αμαρουσίου που διατελεί ένα κομβικό ρόλο στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

 ​

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!