Συνάντηση συμβασιούχων με τον Μπουτάρη για τη διεκδίκηση δεδουλευμένων

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχιακό μέγαρο συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα διεκδικώντας δεδουλευμένα δύο μηνών.

Οι συμβασιούχοι ζήτησαν από τον κ.Μπουτάρη να πληρωθούν για τους δύο μήνες που εργάστηκαν στον κεντρικό δήμο. Ο δήμαρχος είπε πως έδωσε «εντέλλεσθαι» για τα χρήματα που τους οφείλονται, ωστόσο δεν εγκρίθηκε από την αρμόδια Επίτροπο και τους πρότεινε να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα.

«Από τη μία οι άνθρωποι έχουν δίκιο γιατί θέλουν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, από την άλλη όμως το πρώτο δεκαπενθήμερο που υπέγραψα με «εντέλλεσθαι» δεν έχει έρθει ακόμη η έγκριση του ή η απόρριψη του από την Επίτροπο. Τους είπα να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα για να πάρουν τα δεδουλευμένα. Δεν υπάρχει δικαστήριο που θα τους τα αρνηθεί» δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!