συνάντηση-προέδρου-πεδα-και-δημάρχου-438934
ΔΗΜΟΙ | 25.01.2018 | 15:27

Συνάντηση Προέδρου ΠΕΔΑ και δημάρχου Πεντέλης (βιντεο)

Με το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) τον Οκτώβριο 2014, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη, στο πλαίσιο της αναγγελθείσας από τον ίδιο την ημέρα της εκλογής του προσωπικής δέσμευσης του, ότι θα ξεκινήσει σε άμεσο χρόνο, συναντήσεις του και με τους 66 Δημάρχους της Αττικής.

Η συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών –παραταξιακά αντίπαλοι στις εκλογές του 2014- έγινε στο Δημαρχείο Πεντέλης με τον συμβολισμό, εκ μέρους του κ. Γ. Ιωακειμίδη, της απόδοσης τιμής στον επικεφαλής της πρώτης σε εκλογική δύναμη αυτοδιοικητικής παράταξης στο λεκανοπέδιο Αττικής

Η συνάντηση των δύο έμπειρων Δημάρχων αναλώθηκε στα σοβαρά και επείγοντα θέματα της αυτοδιοίκησης, υπήρξε συναντίληψη στα περισσότερα από αυτά, με κοινή εκτίμηση την ανάγκη να διατηρηθεί και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας που σήμερα χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο τμήμα του αυτοδιοικητικού χώρου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημ. Στεργίου-Καψάλη, στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε την εκλογή του κ. Γ. Ιωακειμίδη «ως ελπίδα για την Π.Ε.Δ.Α.» , του ευχήθηκε καλή τύχη στο έργο του και τον προέτρεψε «να μη ξεχάσει ότι το ασυμβίβαστο δεν μπορεί να μην ισχύει και για τους Δημάρχους…»

Στις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α., κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό να μας εμπιστευθούν οι αυτοδιοικητικοί της Αττικής και όλοι μαζί να παλέψουμε πραγματικά για μια καλύτερη, ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση που είναι και το ζητούμενο τόσο το δικό μου όσο και του κ. Στεργίου.»