Συνάντηση με τον Γιάννη Βούρο είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Με το δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμενης, Πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, και υποψήφιος Πρόεδρος ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεμάτων της αυτοδιοίκησης με τους Δημάρχους.

Στη συνάντηση πέρα από τα βασικά θέματα της αυτοδιοίκησης εστίασαν την συζήτηση τους στον πολιτισμό και τις τέχνες. Συμφώνησαν ότι η καλλιέργεια και η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι πρώτιστο καθήκον των δήμων. Ταυτόχρονα οι Δήμοι καλλιεργούν όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις  του πολιτισμού και των τεχνών σε τοπικό επίπεδο, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την πνευματική άνοδο της κοινωνίας των πολιτών.

Ο κ. Κυρίζογλου  επισήμανε  την ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη, διοικητική, τεχνική και οικονομική, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αυτοδιοίκηση στον τομέα του Πολιτισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, ΒΟΥΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!