Συνάντηση Καραμανλή με Πατούλη

Επιδίωκε μια δυνατή εκκίνηση και την πέτυχε. Ο Γ. Πατούλης ξέκινησε την προεκλογική του εκστρατεία για την Περιφέρεια Αττικής με μια συνάντηση που αν μη τι άλλο του δίνει δυναμικής.

Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός της ΝΔ για τη διεκδίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Ν.Δ Κ. Καραμανλή.

Τον επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, επισήμως πλέον, ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, επί της Παναγή Κυριακού, και σύμφωνα με πληροφορίες κράτησε σχεδόν μία ώρα.

Καραμανλής και Πατούλης συζήτησαν για την αυτοδιοίκηση, με τον τελευταίο να ενημερώνει τον πρώην Πρωθυπουργό για το σχεδιασμό του τόσο εις ότι αφορά την προεκλογική περίοδο όσο και για τις δράσεις του στην Περιφέρεια μετεκλογικά.

Έτσι, μετά τη συνάντηση που είχε, την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν και επισημοποιήθηκε το χρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την περιφέρεια, επέλεξε να ξεκινήσει την πορεία του έχοντας λάβει και την …ευχή του Κ. Καραμανλή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!