Συνάντηση εργασίας Δ. Θέρμης και Περιφερειακής Διεύθυνσης εκπαίδευσης

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Δρ. Αλέξανδρο Κόπτση, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2019 στο γραφείο του Δημάρχου Θέρμης, κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Θέρμης, αλλά και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφερειακής Διεύθυνσης για την ανάπτυξη προγραμμάτων επιμόρφωσης του ενήλικου πληθυσμού αλλά και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου.

Επιπρόσθετα συζητήθηκαν τα βήματα και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης για την Αειφορία στο Λιβάδι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και το συντομότερο δυνατό. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στυλιανός Αποστόλου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδίου, καθηγητής Δημήτριος Γουδήρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δρ. Γεώργιος Κουλαουζίδης, η προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας του Δήμου, κ. Χρυσή Κληματσούδα και ο συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα δια βίου μάθησης, κ. Αθανάσιος Σαρακίνος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!